Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lesante Classic Luxury Spa - Tsilivi

Descriere

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa este situat la doar 80 m de plaja Tsilivi si la doar 5 km de orasul Zakynthos. Facilitatile extraordinare care primesc oaspetii, de la camerele decorate elegant, piscinele impresionante si centrul spa, cele 2 cazi cu hidromasaj, pana la serviciile impecabile creeaza o experienta unica de 5 stele, definita de lux si confort.

Camerele elegante au un balcon spatios mobilat si sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player, aparat de cafea si Wi-Fi gratuit. Baile au panou de dus cu jeturi de masaj sau cada. Unele unitati au o cada cu hidromasaj privata in aer liber. Restaurantul Ambrosia ofera un mic dejun bogat tip bufet. In timpul cinei, acesta ofera un bufet de specialitati locale si mediteraneene. Restaurantul a la carte Neptune ofera mancaruri de pranz si cina pregatite intr-o bucatarie deschisa. Lounge barul cu pian serveste sampanii si cocktailuri care gazduiesc jazz si diverse seri de divertisment. Accesul la centrul spa, sauna si sala de fitness este gratuit. Parcarea gratuita este, de asemenea, disponibila la fata locului.

Descriere masa:
Mic Dejun/ Demipeniune/ Pensiune Completa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.